O nas

Naše podjetje se že več kot 10 let ukvarja s proizvodnjo kreativnih prodajnih stojal. Ponosni smo na svojo dolgoletno tradicijo odličnosti in zavezanost k zagotavljanju vrhunskih izdelkov našim strankam.

Naša ekipa je visoko strokovna in učinkovita ter ima bogate izkušnje. Vedno iščemo nove in inovativne načine za izboljšanje naših izdelkov in storitev ter si prizadevamo, da bi izpolnili potrebe in pričakovanja naših strank.

Poleg naše predanosti kakovosti smo zavezani tudi temu, da smo okolju prijazno podjetje. Prizadevamo si zmanjšati svoj vpliv na okolje z uporabo trajnostnih materialov in proizvodnih postopkov, kadar koli je to mogoče.

Naša prodajna stojala so zasnovana tako, da so funkcionalna in estetska, zato so idealna izbira za številne aplikacije. Uporabna so v maloprodajnih trgovinah, na sejmih, razstavah in prireditevah.

Prepričani smo, da vam bodo naša kreativna stojala pomagala učinkovito predstaviti vaše izdelke ali storitve, in veselimo se sodelovanja z vami pri ustvarjanju popolne rešitve za vaše potrebe.

Konstruiramo

Za vas izdelamo optimalno konstrukcijo, ki bo prenesla ustrezno obremenitev, hkrati pa bo na vizualno privlačen način predstavila vaše izdelke ter vas ločila od konkurence.

Oblikujemo

Na vašo željo lahko za vaše stojalo oblikujemo grafično podobo, katera bo ustrezno predstavljala vašo blagovno znamko in čim bolj pritegnila končne kupce.

Tiskamo in režemo

Tiskamo na široko paleto materialov s tiskalniki priznanih proizvajalcev ter poskrbimo za izrez še tako nenavadnih oblik in dimenzij ter s tem damo še dodaten pečat končni podobi vašega stojala.

Uspešnih let

Uspešnih projektov

Izdelanih prodajnih stojal

izdelanih promocijskih pakiranj