Stojala s policami za večje število izdelkov

Stojala s policami za večje število izdelkov

Kartonska stojala s policami so idealna za prodajo in predstavitev številnih izdelkov. Ko se odločate za izdelavo takšnega stojala, je pomembno, da izberete čim bolj kreativnega, saj boste tako pritegnili največ potencialnih kupcev.

Vsako stojalo ima svoje prednosti in slabosti, ko gre za velikost, ceno, enostavnost postavitve itd., zato je pomembno, da pri izbiri pretehtate vse omenjene parametre in na podlagi le-teh izberete za vas najboljšega ponudnika.

Namizna stojala: Preprosta rešitev za pospeševanje prodaje

Namizna stojala: Preprosta rešitev za pospeševanje prodaje

Namizna stojala so zelo učinkovito oglaševalsko orodje za spodbujanje prodaje, promocijo blagovne znamke, posredovanje pomembnih informacij ali novic in generalno vzbujanje zanimanja potrošnikov.

Pozornost ljudi je vse težje pritegniti: le resnično močan vizualni učinek lahko pritegne pogled tudi najbolj raztresenih.

Vodič za promocijska stojala

Vodič za promocijska stojala

Danes izjemno priljubljen način promocije izdelkov so t.i. promocijska stojala. Gre za vizualno privlačen in vpadljiv element s pomočjo katerega lahko vaše izdelke približate potencialnim kupcem.

Naš praktični vodič vam bo pomagal razumeti vsa vprašanja, povezana s proizvodnjo le-teh. Naše podjetje se ukvarja z izdelavo promocijskih stojal že več kot 10 let in tokrat bomo del našega znanja delili z vami.